Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΚΡΙΜΑ!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θλίψη και Οργή προκάλεσε σήμερα η δυσάρεστη έκπληξη σε Δασκάλους, Γονείς και μαθητές του Σχολείου μας, όταν αντίκρυσαν το επαίσχυντο θέαμα των βαμμένων τοίχων του με απερίγραπτα ρατσιστικά σχόλια εις βάρος των Προσφύγων.
Προφανώς η εν λόγω "ομάδα" των βανδάλων μπέρδεψε το Σχολείο μας με  άλλο Σχολείο των  Αθηνών, όπου εκτυλίχθηκαν επεισοδιακές εντάσεις λόγω φιλοξενίας εκεί Προσφύγων μαθητών, σύμφωνα φυσικά με τις προβλεπόμενες οδηγίες του Υπουργείου.
Φυσικά η εν λόγω ελλιπής διασταύρωση των πληροφοριών, οδήγησε πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης στην λανθασμένη αναφορά τους στο δικό μας Σχολείο, στο οποίο, όπως όλοι ξέρουμε, όλα εξελίσσονται ομαλά.
Ο Σύλλογός μας ωστόσο, παρενέβη χθες βράδυ τηλεφωνικώς σε ένα εξ αυτών των μέσων και έλυσε την παρεξήγηση και εκείνοι ανταποκρίθηκαν άμεσα, αποκαθιστώντας σωστά την είδηση και απαλοίφοντας την αναφορά τους στο δικό μας Σχολείο από την ιστοσελίδα τους.
Ωστόσο, εντελώς άδικα και βάνδαλα κάποιοι στιγμάτισαν το δικό μας υπέροχο και προσφάτως ανακαινισμένο Σχολείο, προφανώς έχοντας λανθασμένες πληροφορίες.

Ας ελπίσουμε το συγκεκριμένο θλιβερό γεγονός να είναι και το τελευταίο!
Κανείς από εμάς δε θα ανεχθεί τέτοιου είδους φαινόμενα.