Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
 ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 66ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι χθες Τετάρτη 23/11/16 πραγματοποιήθηκε η 3η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση Γονέων. Η Συνέλευση είχε απαρτία (1/3 των μελών) και παρουσιάστηκε ο Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός της διετούς θητείας , από το Δ.Σ. που αποχωρεί.
Ευχαριστούμε τους γονείς που συμμετείχαν, ενδιαφέρθηκαν να ενημερωθούν, για τις διαδικασίες των εκλογών ,για τα προβλήματα του σχολείου και της παιδείας και συνέβαλαν ώστε να γίνει μία εποικοδομητική συζήτηση με θέματα που αφορούν τα παιδιά μας !!! Επισημάνθηκε ιδιαίτερα η αναγκαιότητα ύπαρξης και λειτουργίας του Συλλόγου ενώ κρίνεται υποχρεωτική και αναγκαία η συμμετοχή όλων των γονέων, προκειμένου βοηθήσουμε αυτή την δύσκολη εποχή, στην εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του σχολείου.
Η ημερομηνία των εκλογών θα οριστεί με νεότερη Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής  που συγκροτήθηκε(πιθανές ημερομηνίες: 05/12/2016-ημέρα Δευτέρα ή 07/12/2016 - ημέρα Τετάρτη) .

-Στην ψηφοφορία μπορούν να δηλώσουν Υποψηφιότητα και να ψηφίσουν όσοι γονείς εγγραφούν ως μέλη έως την ημερομηνία των εκλογών.
-Όποιος γονέας έχει πληρώσει συνδρομή και είναι μέλος του Συλλόγου μπορεί να ψηφίσει τόσο αυτός όσο και ο/η σύζυγος ως εκπρόσωποι των παιδιών τους.
-Γονείς που και οι δύο είναι άνεργοι και δεν δύναται να πληρώσουν συνδρομή, μπορούν να το δηλώσουν στην εφορευτική επιτροπή και να ψηφίσουν κατ' εξαίρεση.

Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχτηκε από την Συνέλευση ,αποτελείται από τους:
1. Διακουμάκο Νικόλαο (Τακτικό Μέλος)
2. Μπαϊράμη Γιάννη (Τακτικό Μέλος)
3. Μπιρμπανάγο Νικόλαο (Τακτικό Μέλος)
4. Παπαγεωργίου Σάσα(Αναπληρωματικό Μέλος)
5. Σπανού Νικολέττα(Αναπληρωματικό Μέλος)
 6. Τσoμάρη Σμαρώ(Αναπληρωματικό Μέλος)

Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν στην Εφορευτική Επιτροπή κάθε ημέρα από 08:00 –13:15 στο Γραφείο του Διευθυντή του Σχολείου.
Η Εφορευτική Επιτροπή.